Over ons

 

Passie voor techniek

 
Geert studeerde in 1985 af als graduaat automechanice. Zijn passie voor mechanica en mooie wagens brachten hem bij een gerenomeerde Porsche garage waar hij tewerk gesteld werd als mecanicien. Geert deed 6 jaar lang ervaring op in het onderhouden en herstellen van hoofdzakelijk Duitse wagens.

In 1991 werd het tijd om de sprong naar een eigen garage te wagen. Garage Geert Soenen specialiseerde zich van bij de opstart in Duitse wagens, voornamelijk Volkswagen, Audi en Porsche. De klantvriendelijkheid en service zorgden ervoor de het klantenbestand door de jaren steeds bleef aangroeien. Klanten die kiezen voor garage Soenen weten dat ze op een correcte service en eerlijke prijzen kunnen rekenen.

Nieuwe & occasie wagens


Bent u op zoek naar een jonge tweedehands wagen of toch liever een nieuw voertuig? Bij garage Soenen helpen we u graag bij de keuze naar een wagen die past bij uw verwachtingen en budget. Door onze specialisatie in Duitse wagens beschikken we over een ruim netwerk waarbinnen we uw droomwagen kunnen opzoeken. Kom gerust langs dan gaan we samen na wat de mogelijkheden zijn. U bent van harte welkom!